Sık Sorulan Sorular

SIK SORULAN SORULAR:

1- Elektronik güvenlik sistemleri konusunda ürün satışı ve uygulaması yapıyor musunuz?

Cevap: Hayır. Biz sadece elektronik güvenlik sistemleri üzerine profesyonel güvenlik danışmanlık hizmeti veriyoruz. Etik açıdan aynı konuda danışmanlık ile birlikte ürün ve hizmet satışını doğru bulmadığımız için ürün satışı ve uygulama yapmıyoruz.

2- Hangi elektronik güvenlik sistemleri alanında danışmanlık veriyorsunuz?

Cevap: CCTV Güvenlik Kamera Sistemleri, Yangın Algılama ve İhbar Sistemleri, Kartlı Geçiş Sistemleri (Geçiş Kontrol Sistemleri), Acil Anons Sistemleri, Turnike ve Bariyer Sistemleri, Gazlı Söndürme Sistemleri (FM200, Novec), Çevre Koruma Güvenlik Sistemleri başta olmak üzere yangın ve güvenlik sistemleri alanında hemen hemen bütün sistemler için güvenlik danışmanlık hizmeti vermekteyiz.

3- Niçin sizinle çalışmalıyız?

Cevap: Elektronik güvenlik sistemlerini, daha önemlisi kendi güvenliğinizi önemsiyorsanız, kaliteli ve doğru sistemi en uygun fiyata sahip olmak istiyorsanız bizim uzmanlığımızdan yararlanabilirsiniz. 

4- Danışmanlık ücretleriniz hakkında bilgi verebilir misiniz?

Cevap: Sabit bir ücretimiz bulunmamaktadır. Talebinize göre ilk görüşmeden sonra tarafınıza teklif verilmektedir. Fakat şunu garanti edebiliriz bizim ile çalışmanız karşılığında bize ödeyeceğiniz ücret doğru sistem için tasarruf edeceğiniz bedelin çok çok küçük bir kısmı olacaktır. Yani her türlü kârda olacağınızı garanti edebiliriz.

5- Yeni yapılmakta olan mı, yoksa eski tesis ve binalar için mi hizmet veriyorsunuz?

Cevap: Eski ve yeni bütün bina ve tesislere hizmet veriyoruz. 

6- Zayıf akım güvenlik sistemleri projelendirme konusunda hizmet veriyor musunuz?

Cevap: Evet, Bütün zayıf akım sistemleri konusunda autocat ortamında projelendirme hizmeti vermekteyiz. Talep etmiş olduğunuz zayıf akım sistemleri projeleri hazırlanır, projeye uygun keşif listeleri hazırlanır, talep ederseniz şartname hazırlanarak teklif alınabilecek durumda size teslim edilir.

7- Elektronik güvenlik sistemlerine ne kadar hakimsiniz, size güvenebilir miyiz?

Cevap: Öncelikle firmamızın kurucusu 2005 yılında üniversiteden mezun olduktan sonra, üniversite yıllarında ilgi duyduğu, bu konuda lisans tezi hazırladığı ve hep çalışmak istediği elektronik güvenlik sistemlerinde çalışmaya başlamıştır. Bu şekilde 2005 yılından bu güne aynı sektörde farklı firmalarda ve birbirinden farklı orta ve büyük çaplı elektronik güvenlik sistemleri projelerinde çalışmaya devam etmiştir. Bu alanda bir çok dergi ve gazetede sektör hakkında makale ve yazılar yazmıştır.

Yine 2013 yılında bu alanda kendini geliştirmek isteyen Lise, Yüksek okul ve Üniversitelerin kullanabileceği Türkiye’de ve Türk dilinde ilk ve tek olan “Elektronik güvenlik sistemleri” kitabını çıkarmıştır. Ref.Link: http://www.kitapyurdu.com/kitap/elektronik-guvenlik-sistemleri/292387.html

Kendisi bizzat işin başında olmak üzere mühendis ekibi ile sizlere kaliteden ve müşteri memnuniyetinden ödün vermeden hizmet vermektedir. Bu konuda bize sonuna kadar güvenebilirsiniz.

8- Bizim ile çalıştığınızda artı manada ne kazanacaksınız?

Cevap: Öncelikle sektörde çok tecrübeli ve bağımsız birinden destek almış olacaksınız. Elektronik güvenlik sistemleri alanı kendine özel bir alandır, doğru ürün ve sistemi seçebilmek için mutlaka profesyonel desteğe ihtiyaç duyacaksınız. Günümüzde güvenlik sistemi kuracak firmalara bu desteği dışarıdan elektronik güvenlik alanında satış yapan firmalar vermektedir. Bu firmalar bir danışmanlık bedeli talep etmemiş olsa da haklı olarak doğru ürün ve doğru sistem yerine kendisinin kurabileceği ve kendisinin kârına olacak güvenlik sisteminin kurulumunu önermektedir. Bazen uygun sistem önerilse de genelde hatalı uygulamaların ve hatalı seçimlerin olduğunu söylememiz gerekiyor. 

Biz sadece danışmanlık hizmeti veriyoruz. Satışını yaptığımız veya hizmetini verdiğimiz bir güvenlik ürünü bulunmamaktadır. Bundan dolayı sadece satabileceğimiz üründen çok sizin için en uygun sistemi tasarlamayı, en kaliteli ürünü en uygun fiyat ile alabilmeyi, uygulamada ve hizmette doğru uygulamanın yapılabilmesini, sistemin eksiksiz olarak teslim edilmesini sağlamayı amaç edineceğiz. Buda sizin maaliyet tasarrufu ve geleceğe daha güvenle bakabilmenize imkan sunacaktır.

05 Mayıs 2016 tarihinde eklendi. 3810 kez okundu